WOIMAA WANHUUTEEN -KLUBI

Tarjoamme maanantai- ja torstaiaamuisin ohjatun, yhdistetyn ryhmäliikunnan ja henkilökohtaisesti opastetun kuntosaliharjoituksen seniori-ikäisille. Puolitoista tuntia kestävän harjoituksen aloitamme aina yhteisellä alkulämmittelyllä ryhmäliikuntasalissamme. Lämmittelyssä herättelemme ja lämmittelemme kehoamme, teemme yksinkertaisia liikkuvuusharjoituksia sekä usein kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoharjoitteita keskivartalon ja jalkojen vahvistamiseksi. WW-klubilaiset saavat myös oman, henkilökohtaisen kuntosaliohjelman, jota he noudattavat alkulämmittelyn jälkeen kuntosalin puolella. Päätämme treenin 15 minuuttia kestävään, yhteiseen ja ohjattuun loppuvenyttelyyn.

WW-Klubin jäsenyys oikeuttaa asiakkaan myös käyttämään kuntosalin palveluita arkisin klo 5–15.

HUOM: Aikataulu, sopimusehdot ja hinnat päivittyvät vuoden 2019 alussa! Jos haluat tulla loppuvuodeksi mukaan tehokkaaseen, mutta mukavaan senioriliikuntaporukkaan, ota meihin yhteyttä!

Laatua ja mukavuutta

Käytössämme on mm. TechnoGymin laadukkaat ja turvalliset kuntosalilaitteet, helppokäyttöinen Wellness Key System ja turvalliset sekä mukavakäyttöiset Kinesis-laitteet.

SENIORIVALMENNUS – PERSONAL TRAINING

Seniorien lihaskunto-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelu takaavat elämänmakuisemman elämän ”kultaisille vuosille”. Liian usein nivelkulumat ja kivut rajoittavat keski-iän ohittaneiden ihmisten elämää. Nämä seikat usein saavat aikaan sen, että liikkumista aletaan pikkuhiljaa vähentämään ja vähentämään. Tämä ei kuitenkaan auta asiaa, vaan päinvastoin, huonontaa fyysistä toimintakykyä. Kotisohvalle jääminen tai lääkkeet eivät ole tähän lääke, vaan kuten sanotaan, liike on lääke. Ei kuitenkaan mikä tahansa liike, vaan oikein suunniteltu ja annosteltu liike. Me autamme parantamaan liikkumistasi pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

 

Senioreiden omilla personal training -palveluilla voidaan:

  • vähentää kipuja
  • vahvistaa koko kehoa
  • parantaa tasapainoa
  • ennaltaehkäistä loukkaantumisia
  • parantaa elämänlaatua
  • vähentää tarvetta sairaanhoidolle

Lue lisää senioreiden personal training -palveluistamme: www.seniorivalmennus.fi