KUNTOSALI NURMIJÄRVELLÄ

Kuntosaliharjoittelu on lisännyt suosiotaan viime vuosina kaikenikäisten keskuudessa, eikä suotta. Kuntosaliharjoittelu tarjoaa tehokkaat keinot voiman lisääntymiseen, laihtumiseen ja kiinteytymiseen, lihasmassan lisäämiseen ja esim. kohonneen verenpaineen sekä kakkostyypin diabeteksen ennaltaehkäisyyn ja hoitamiseen. Voikin sanoa, että parantunut lihaskunto lisää terveyttä, elämänlaatua ja toimintakykyä merkittävästi myös senioreilla!

Kuntosaliharjoittelu sopii kaikenikäisille ja -painoisille lähtökunnosta riippumatta. Personal trainerimme laativat sinulle halutessasi tavoitteittesi mukaisen lihaskunto-ohjelman. Meiltä saat myös koulutetun ravintovalmentajan palvelut tukemaan kunto-ohjelmaasi.

Laitealue

Käytössämme on mm. TechnoGymin laadukkaat ja turvalliset kuntosalilaitteet ja turvalliset sekä mukavakäyttöiset Kinesis-laitteet.

Vapaapaino- ja voimailualue

Kovempaa treenaavia palvelevat mm. levytangot, käsipainot, vinopenkit, power rack sekä smith-teline.

Ryhmäliikunta ja toiminnallinen harjoittelu

Salissa pidämme ohjatut ryhmäliikuntatunnit, ja näistä kahdesta tilasta löytyy myös toiminnalliset ja kehonpainon harjoitteluvälineet ja -telineet, nyrkkeilysäkki, kahvakuulia, TRX:t, köydet, boxeja, palloja yms.