SALILLA TAPAHTUU

Tiedote omistajan vaihtumisesta

TIEDOTE 29.6.2019

Fitness Club Nurmijärvi vaihtaa omistajaa 1.8.2019 alkaen. Liiketoiminnasta vastaa jatkossa Laura ja Lasse Pelkonen. Personal trainerina työskentelevä Laura tulee vastaamaan salin päivittäisistä asioista ja tekee myös henkilökohtaisia treeniohjelmia, ruokavalioita ja ohjauksia. Fitness Club Nurmijärven nimi, kotisivut, facebook-sivut ja sähköpostiosoite säilyvät ennallaan. Joskin facebook-sivut täyttyvät jatkossa vinkeistä treeniin, ruokailuun ja hyvinvointiin liittyen. Salin ilmettä tullaan päivittämään ja kivoja uudistuksia toimintaan on luvassa. Toiveita saa myös esittää – kaikki palaute on erittäin tervetullutta! 

Toivotamme innolla kaikki treenaamaan kanssamme – pian nähdään! 

Ystävällisin terveisin,

Laura ja Lasse Pelkonen

1 Comment

  1. Liisa Reinikainen

    Kaisan tunnit erittäin tehokkaita, toivon jatkoa! Uusi tervetullut ryhmäliikuntalaji olisi lavis. Tietenkin olisi myös tärkeää, että hintataso ei nousisi.

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *