Muutoksia ryhmäliikuntaan

Muutoksia ryhmäliikuntaan
 jumppatunnit

 

Tiistaista 3.10. alkaen:

DIEGO klo 18.00 – 18.50 STRONG HIITZ

 Strong Hiitzissä yhdistyy niin kehon oma paino, lihaskunto kuin plyometriset(räjähtävät) treeniliikkeet. Tämä tunti vahvistaa myös sinun sydänlihastasi, koska syke nousee. Kaikki liikkeet on synkattu tempaavaan musaan! Musa on suunniteltu siten, että se vastaa jokaista liikettä, joka tehdään, jotta sinä jaksaisit viedä liikesarjat loppuun asti! Strong Hiitzin liikesarjoissa käytetään koko kehoa; käsiä, jalkoja, tehdään kyykkyjä + askelkyykkyjä, potkunyrkkeillään, käytetään apuvälineitä esim. nyrkkeilyhanskoja, tehdään liikesarjoja yksin tai parin kanssa.

Torstaista 5.10. alkaen:

PÄIVI klo 17.40 – 18.15 HABA ja BEBA

Haba ja Beba -tunti on monipuolinen koko kehon lihaskuntotunti, jossa alkulämmittelyn jälkeen keskitytään vahvistamaan kokonaisvaltaisesti ylä- ja alavartalon lihasryhmiä keskivartaloa unohtamatta. Lihaskuntoharjoituksissa hyödynnetään kehon omaa painoa ja lisävastuksia kuten käsipainoja, levypainoja. Tunnin lopussa lyhyet venyttelyt.