SALILLA TAPAHTUU

Syksyn ryhmäliikunnan lukujärjestys

Syksyn ryhmäliikunnan lukujärjestys

14.8 – 31.12.2017

MAANANTAI  / Tommi ja Victor

Klo 9.30 – 11.00 WW-klubi (90min) / Tommi
Klo 19.30 – 20.30 Zumba (60min) / Victor

 

TIISTAI / Diego

Klo 18.00 – 18.50 (50min) Cross Circuit HIIT / Diego
Klo 19.00 – 19.50 (50min) Core/Selkä kuntoon / Diego
Klo 20.00 – 20.30 (30min) Venyttely / Diego

 

KESKIVIIKKO / Tommi

Klo 17.15 – 18.00 Kahvakuula (45min) / Tommi
Klo 18.05 – 19.00 Functional Training (55min) / Tommi

 

TORSTAI / Tommi ja Päivi

Klo 10.00 – 11.30 WW-klubi (90min) / Tommi
Klo 17.40 – 18.25 NHS (45min) / Päivi
Klo 18.30 – 19.15 Yoga Flow (45min) / Päivi

 

PERJANTAI / Ulla-Maija

Klo 17.15 – 18.15 Teema (60min) / Ulla-Maija
Klo 18.20 – 19.20 Core (60min) / Ulla-Maija

 

LAUANTAI / Victor

Klo 11.00 – 12.00 Zumba (60min) / Victor

 

SUNNUNTAI / Ulla-Maija

Klo 16.45 – 17.55 CrossFit (70min) / Ulla-Maija
Klo 18.00 – 18.50 Toiminnallinen kehonhuolto (50min) / Ulla-Maija

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *